Minőség & Érték 

Ebédlőbútor

Az ébédlőbútor nem elhanyagolandó részei lakásunk bútorzatának. Álljon itt néhány javaslat külsejükre, de kérjük engedjék el fantáziájukat és keressenek fel minket egyedi bútor igényeikkel.
Az étkező bútor a helyszíne a család közös étkezéseinek. Lehetőség szerint kényelmesnek és kellemes külleműnek kell találnunk ahhoz, hogy minél jobb élményt nyújtsanak étkezéseinkhez.
A tartósság sem elhanyagolandó tulajdonság, hiszen nem szeretnénk évenként cserélni e bútorokat. A fabútorok jellemzője, hogy a kor, a patina, estetleg a kisebb sérülések még inkább személyessé teszik őket, ahelyett, hogy kényszert éreznénk arra, hogy megváljunk tőlük.
Mint szinte minden termékre az étkező bútorokra is igaz, megéri egy jobb minőségű, nagyobb élvezetet nyújtó darabot beszerezni, hiszen megtérül hosszú távon az ár és folyamatosan élvezhetjük választásunkat.
Étkező garnitúra alatt az egymáshoz stílusban, színben, anyagban passzoló asztalt, széket, esetleg kiegészítőket értjük. Vendégeink is kellemesebben fogják fogyasztani a feltálalt ételeket, ha egy harmónikus étkezőben, kényelmes étkezőszékeken tehetik magukévá.
 
 
 
 
 
 
 
 
Kapcsolat
Vanda Kft.

1161 Budapest, Csömöri út 40.
Nyitvatartás
Hétfőtől-Péntekig: 10 - 17 óráig
Szombaton:
Előzetes egyeztetéssel a 06-30-954-5124
telefonszámon.
Akció
Raktár kisöprés!
Új akciónk  többek között egy szépséges szekretert kínál Akciós áron!